top of page
  • Skribentens bildAdamsson Löfgren

Om Adamsson Löfgren Bokförlag!

Uppdaterat: 29 mars

Vi heter Lukas Adamsson och Sofia Löfgren, är totalt ungefär 70 år och bor pendlande mellan Kalmar och Stockholm.


Vi träffades på ett Facebook-forum i jakt på testläsare för våra egna böcker, insåg snabbt att våra olika bakgrunder och förutsättningar lät oss komplettera varandras svagheter, och inom några månader började vi skriva på vårt första gemensamma projekt.

Utöver passionen för skrivandet brann vi också för litteraturen och branschen som helhet. Det fanns mycket vi älskade, men också mycket vi ville förändra. Således bildades Adamsson Löfgren Bokförlag.


Lukas Adamsson och Sofia Löfgren

Våra bakgrunder


Sofia har haft karriär och utbildning inom HR, ekonomi och försäljning, arbetat som bl.a. butikschef och fältsäljare. Lukas har tidigare arbetat med e-sport och poker, men skaffade även riktiga jobb och utbildningar inom programmering och digital marknadsföring. Med dessa bakgrunder kändes det också naturligt för oss att påbörja ett eget företag och förlag, och vi ansåg också att förlagsbranschen överlag låg efter inom både försäljning "ute på fältet" och digital närvaro, vilket vi hoppas kunna ändra på.

Vad du kan vänta dig av bloggen

Om du följer oss kommer du snabbt att inse att vårt viktigaste ledord är transparens. Det är också vad du kommer att få från bloggen.

Eftersom det är vår egen blogg, och inte heller är begränsat av t.ex. antal sekunder i en instagram-reel, har vi politiskt och faktiskt utrymme att vara explicita.


Du kan förvänta dig ärliga åsikter från oss och andra branschkollegor; full insyn i hur saker går till, vad saker kostar och förhoppningsvis nyttiga resurser både för dig som skriver och dig som läser.
308 visningar0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page